About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

lepak-ing

satu mingu cuti sekola dihabiskan bersama dgn kawan .ya bukan dengan boipreng *aish ,tak perlu kot ade boipreng menyusahkan.
wani member sekolah pertama yg tdur umah wa sayang waniiiiiii chup chup sikit haaha
k ni blog dia . wijid >.<!

kiteorang masak sama sama ,buat air sesama .okay ,kelakar weh .
persediaan untuk jadi isteri mithali ? HAHAHHA ,k,merepek.
ya menjadi suri rumah berpendidikan adalah impian.
impian si onyet nyet nyet.

ya ,aku mmg pencinta nike :P
hariuh usha kasut dekat al-ikhsan ttbe tertarik dgn kasut ni.
tgok tag harga .tak mgkin, tak mgkin dapat beli.
tapii ,tak cuba belum tahu kan ?so skrg ,,
nike free run 5.0 dlam pelukn !haha
sayang si pemberi kasut ini :*

da beli kasut baru ,mesty ah nak pakai bawak jog en ?
tapi org tuh ckp tak sesuai so nanti nanti je la pakai.

nah ,pagi tadi ,kawe dgn kawan kawe pon ,pergi jog kat citypark.
banyak macek macek je pffftt -.-
tape ah ,bole cari mak mertua ni .hihi
joke k,joke ! Hr wa menanti lu msg wa :(

anak anak ,kalau nak panjangkan kaki ,sila lah ikut style ni k.
kompem dapat tggi macam saya :P haha *k,ni batak 

wai buat tarian tiang .auww auww ! haha
*sbnrnya bukan tiang ni ,tiang lagi satu tapi dsbbkan 
ade org ,kteorg crik tiang lain .hihi
ttbe teringat org komen farizal marlias buat tarian tiang time jga gol -.-

and ,aku ,cuba untuk jadi kurus .bukan kurus sebenarnya ,tapi nak hilangkan buncit.
masalah buncit aku ni sangat merunsingkan .kalah msalah politik yg heboh diperkatakan skrg-.-
cuti tggl hanya semggu lagi ,boring .boring sbb tak pergi bercuti
mama ,nak mandi kolam :'(

ps: taktahu berenang eh awak ?tape kita bole ajarkan .hihi

No comments: