About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kepamm kepam kebom bom !

dia macam satu perasaan awesome dan perasaan dia begini -

perghh perasaan dia sangat awesome .
k, macam tak masuk je -,-


ena ena pishanggg ,kita kawan balik eh ?
kau junior aku .tapi kita kawan since kau darjah 5 .
aku tak igt umur aku time tuh ,sendri kira lah .haha .

aku drop kau sesedap aku .k , k mintak maaf ,zahir dan batin .
eh batin ,oupsss ,batin .erk erk .aku tade dose batin dgn kau k .
ya Allah ape merepek ni .goodluck tok PMR !

kau baru form 3 ,guna aku kau dgn aku .wah ia sgt brutal wokk !
dr kau ehem ehm smpai hampir nak jadi kerempeng dah skrg .kau pakai jamu ape ni ?
aku pulak yg makin membulat :/

makan peria ,minum milo bole hilang pahit
kenangan pahit bukan senang nak lupa .
aku paham tuh .kchow !

eh jappppp ! lupa promote .hari kantin skola aku nanti (RABU) dia jual makanan pelik ,plus oreo jadah ehh . datang lah ke gerainyaaa .kalau aku rajin ,aku tolong dtg menyemak kat gerai dia,kbai.
malam malam tgok ,mmg terliur tapi mengenangkan mcm mana rupa bila kau buat .
terhenti lamunan keenakan eh .HAHA

p/s: sekali lepak dgn kau ,mcam macam gossip terhembus selaju 88km/s.

No comments: