About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

gagal dua

ni lah punca ehh aku taleh fokus HAHA

jiera tabah .dia rilek ,result dia ade dua huruf G .
result tak memberansangkan lansung . semua huruf ada .
ouh sejarah ,ouh admth .saya berharap ,awak akan lebih memahami saya ,dan saya memahami awak .
kerisauan melanda jiwa .hati mula resah .pundi kencing tidak terkawal .
kilang cokelat tidak memproses dgn betul .tekanannn !!!

trial makin mendekat .raya makin mendekat,hari sukan ,hari kantin .
semua makin mendekat .yaa ,yang penting .bufday fai juga makin mendekat .
auww farizal marlias ,HAPPY BIRTHDAY fuh fuh angin sampaikan wishes saya kepada dia.
k, bufday dia 29 jun k.jiera jangan menggelabah sangat lah eh .

jap ,baru cuti dua mggu ,lepas tuh isnin ni cuti lagi ?
wahh heaven hidup aku .asik cuti je memanjang ?
 ni yg buat aku lagi lalai na blaja hah *poyo
macam macam karenah budak skola kan ?
sayang skola eh bukan ,sayang kawan kawan kat skola 
susah senang dorang sentiasa ada .yehh 5Beta ,kelas den .kelas yang paling famous amous kat skola.
kelas taiko .yang mampu membuatkan semua cikgu tercabar mengajar kiteorg.
membuatkan semua bdk skola jealous dgn kelas kami .kerana kami  kelas "kesayangan" pengetua .


dan tak lupa jugak .....mmber paling cun ,paling sempoi ~




No comments: