About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

cool ~

jiera,sabar je kayh abah lu tuh mmg ego tggi .sabar ,k,sabar.
akhirnya dia bukak jugak tuh pon rasanya lepas mama bingit kat dia.
even dia tak ckp thanks sepertimana mama ckp time aku bg bunga kat dia.
sekurang kurangnya aku nak dia tahu ,anak mana tak sayang parentsnya kan ?
ttbe aku seram sejuk .k ,chill yaw .

tadi lepak dengan wani .wah best serious best .dah macam berdating ah .
cuci cuci mata tgok mamat berjanggut  .fuh comel .serious handsome :3

wa hanya berani belon air .belon yang lu tiup tiup smpai meletup tuh.
please ,jangan sekali datang dekat dgn aku .aku takut k.mcm setan.haha

belon ,tak rugi aku buat muka bajet comel kat macek india tuh .
dari rm2 wa dapat rm1.50 je .bukan tuh saja ,wa beli makanan ikan ,
rm3 dapat 6 paket tau .wah !lumayan .jimat ta terhngga beli kat dia .haha

kan ,wa ckp pakwe wa dekat kepayang ni handsome.HAHA
cer tgok bawah ni  

sayang,bawak lah i lari masuk hutan .
tak sanggup duduk luar ni .dunia lua ni kejam !

kiri kanan depan belakang semua couple .
rasa menyampah pulak .k , fAi wa tahu lu dgn wa umpama
langit dgn bumi so anyone laki yg berjanggut ,berketinggian 170cm
dan umurnya 18-23 .sape bersetuju. PM kayh.

p.s: batak lak aih .kayh gurau je. wa ta berani amek risiko untuk rasa sakit cemburu.haha

No comments: