About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kontroversi terbaru !

sekarang musim EXAM oiy !

gila ,gila ,gila ,GILAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !

kayh ,sekarang musim EXAM ,so blog tolak tepi.
kecuali kalau ttbe excited nak share something (:

#kenapa ttbe nak post mcmni ?tah ,aku pon tatau kenapa -.-
bulan cantik kan ?lagi lagi bila bulan penuh kan ?
nak jadi bulan .haha .
jealous dgn bulan ,hakikatnya dia hodoh tapi dia dapat menarik perhatian.
bulann !nak jadi macam awak .perrlishhh :>

ya ya aku start suka tgok bulan sejak aku pandai mghargai alam sekitar .haha
taklah ni disebabkan bila aku perasan setiap kali anniversary aku dgn ex adk agkt aku ,mesti bulan penuh .cantek (: kbai .

2 comments:

9n0L4 said...

suke tgk bulan jugak. cantikkkk. ;)

♥ farhana ♥ said...

gud luck kamuu :)