About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

child

Mhd frzl mrls ,ilufchiu :* haha
saya pengerusi kadet polis smk puteri yang sangat pemalas orgnya.
yang suka mengajak anak buahnya bermain mainan bdk kecik.
saya juga peminat salah seorang student kolej di unknown place.haha

hahaha ,tgok ,aku suka tiru style dia amek gambar.
for sure ,fai lari bila dapat tahu dia ade peminat gila macam ni.
frzl mrls ,tolong lah katakan ah yg kau tak jadi kawen tahun depan :'(

mama ! tolong lahh  bagi baby !nak adek nak adek lagi .
hm. mustahil mama nak bagi adik ,umur mama pon da nak
 masuk 50-an  pada dua tahun depan.

faii ,jadi ahh boipren titewww ,titew bg awak bge .purlishhh (<.<)
*da tnjok mke paling baik niwhhh 
#kan best kalau ade org bagi adiah bge lavender dekat aku .hm .

rambut budak ni mcm rambut fai .
eishh ssh ngurat dia ni .akhirnya ,nak jugak kena dukung.
hewhewhew ,ini adik angkat baru titeww ,awak ado ?tado kan?

wa tatau kenapa ,wa habiskan masa dgn tulis entri merepek ni.
adushhh ! da ah esok paper admth .ya Allah .bila ahh aku nak jd serious ni.
asik memain je .aish skola ni pon satu lain kali set ah kertas admth mggu ptme.
ni tak ,nak dekat cuti ah dia set admth -.- wa suka admth tapi kkdg dia gampang.haha
baru aku perasan ,muka aku sangat oily -__________-

hampir sejam lebih ah gak carik kedai bunga and bunga paling cun untuk mama .
sebenarnya aku da lambat bg adiah.selalu setiap bufday mama or hari ibu ,
harus beli bunga utk mama.tahun ni plak lmbt dan hati aku pulak 
seolah olah tak tenteram kalau tak bg.
mama,iloveyou :*

p/s:tolong restu jia dgn fai.HAHA 

ouh lupa ,mesti tertanya anak sape aku culikk ni kan?
ni anak jagaan mak kawan aku .
jealous tgok ade banyak bdk kecik kat rumah dia :/
tapi wa rasa bdk bdk tuh da suka kat wa ah*perasan*
sbb masa wa nak blah ,wa tetinggal jam .
semua berebut nak bg jam kat aku .
kayh anak anak ,nanti wa dtg lagi .

ini adam ,boipren kecikk i kayh .lu kacau wa cincang .HAHA
ouh ,katil memanggil manggil .k,chow (:

No comments: