About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

bila si gila berperangai gila

hai ,salam satu monyet .ouh bukan monyet ?manusia ?so tayah ah jawab :p okay okay jangan marah .wahh ,ni first entri aku dalam bulan empat .kan kan ?ye ye aku tahu ,tade sape kesah ttg hal ini .okay persetankan ,mari ke next topic.

ni den na koba kan hah ,den kiciwa melampau dekat budak skola den esp budak form one ,luluh hati ini retak hati ini  berkecai hati ini .disebabkan dorang den kono jorit dgn cikgu den atau lebih rapatt "bakal mak mertua" *okay,ini perasan .den sontap botul dgn cikgu ,den diam kan jo .bila ckgu nak balik ,den jumpa dia kojap ,den koba kan "cikgu ,sentap saya bila ckgu jerit kat saya .saya rasa nak bunuh diri tadi" cikgu gelak dengan geli hati .lalu hanis tambah "jiera ckp dia nak pgsan tadi ,cikgu " cikgu terus gelak tanpa perasaan simpati .cikgu ouh cikgu ,sabo jelahh aih ,dah lah cikgu suka tuka nama saya sesuka hati cikgu ,tape ,janji bahagia kan cikgu ?haha

malu ,tak terhingga bila kawad hancur ,asik kalah .tringat masa gemilang dlu ,keje asik nak boo orang je kutuk platun lain bagai tapi sekrang ?sebaliknya .betul kata orang tak lama kita di atas ,akhrnya akan berada di bawah jugak .haihh ,malu .bertambah malu lagi bila budak platun ,hampir kesemua pernah nampak aku menangis .tak pernah menangis kat public .segan .sangat segan .tah mana hilang perasaan kental aku -.- damn .
sila meluat secara ramai ramai HAHA

bila orng tuh suka kita mesti kita dapat rasa kan ?okay ,aku terasa skrg ni dan akui jugak aku suka dia .tapi dia dah mcm meluat dgn aku sejak aku minat balik dgn fai .ape je msg dgn dia mcm annoing gila .okay ,tarapeh ,diamkan je lah .kalau dia alert dgn blog aku ,msty dia perasan yang aku pernah post pasal fai dekat situ ade aku nyatakan smpai bila aku akan minat fai ,selamanya atau sekejap ade kat situ .cheewww pnjgnya .okay jom lompat ke bawahh ,toinkk toinnkk :>

tadi tengok  3 Temu Janji serious cerita tuh best tapi ta bestnya sebelah aku ,laki -.- dia kangkang besar sgt .haha .dan lagi tak best bila part akhir si hero poie letupkan belon ,tekojut den dibuek eh .den da ler fobia dgnn belon .haha bang-ang betul .haha .kbai (:

No comments: