About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

ahh persetankan

okay dengan gedik senentro santoi marantoi den nak DEACTIVE FACEBOOK.
sekian lama nya tak stalk hang ,den baca status hang ,baca komen .
arghh bagai batu terhempas di kaca lalu kaca pecah seribu ,pecah infinity .
dan sekali lagi ,jiera kecewa .puihhh !

ceh kononnya lah ,nak abaikan perasaan cintan cintun tuh konon .
tapi setiap malam rindu dia ,setiap malam tgok gambar dia kat fon.
*tuh pon aku curi gambar dia kat fb*
amaran :sila private gmbr anda di-fb sebab mgkin ade org gila yg mcm jiera ni akan curi gmbr kau .
ahh ,kesah plak dia dekat aku .
jap ape aku merepek .kayh ,org kecewa mmg macam ni kan -.-

dah ,aku nak bunuh diri ,nak terjun katil katil yang tgginya tak smpai 2 kaki tggynya -.-
kbai .kbai ,kbai romeo oreo sehtuh merehtu babuhtu .

huy si gemuk teddy ,peneman malam tidurku .
beta sangat sedih pada masa kini :(