About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

accident motor

di suatu pagi yang hening ,terdengar kicauan burung yang mendayu dayu seolah olah memanggil manggil aku untuk tidur .ya,sapa je tak kenal jiera ,paling kuat tidur dalam kelas dan istimewanya ,cikgu bolehh masuk dalam alam mimpi  dan mengajar .percaya tak ?tolong lah percaya .haha .

okay ,macam biasa ,baru nak melepaskan nafsu tidur ,ttbe kecoh orang depan *aku duduk paling belakang* sebut sebut nama den .okay terasa famous sementara :> haha .lalu terpinga pinga amek port tentang ape yang dorang bincangkan .ouh rupa rupanya pasal ini .
pernah baca berita ttg budak form 5,perempuan mati bawah lori ?
okay ,click ni :
kemalangan

okay no wonder diorang kecoh .then masing masing sibuk pesan kat aku ,jangan bawak motor laju laju lagi ,jangan mencelah celah lagi dan paling penting jangan suka amik corner .terharu gila ,tapi setakat ni alhamdulilah belum lagi aku accident sampai luka luka last aku accident masa mula dapat lesen ,tuh pon gara gara amek corner ala ala mcm kat circuit .haha .ttbe pulak ada kereta berhenti ,terus motor aku fell in love lalu tercium bumper keta tuh .tercabut gak bumper keta tuh ,pergh ganas motor aku ni .HAHA*otak pishang lettuw -.- ish ish .

mukadimah aku sangat panjang je ,walhal sebenarnya aim aku ,korang doa doakan lah aku selamat .tak terlibat dengan apa apa kemalangan .kalau betul pon ajal aku dekat jalan raya ,aku redha *redha itu ikhlas pasrah itu menyesal :D haha .klah .again bersyukur dapat mmber yang take care :*

No comments: