About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

setimpal dgn mulut longkang kau


eh mula mula excited gak nak tahu result spm kau berapa.
pandai sangat ke ?almaklum ,cakap mcm bagus kan .
tapi bila lama lama ,dah tak berminat .
malas nak tahu dah .

ttbe ,kawan aku bgtau .
result kau teruk .TAK DE A langsung .
HAHAHA ,serious aku mcm nak buat night party je weh .
tapi jauh sudut hati kesian ah gak .
terpikir gak mcm mne naseb aku kalau jadi mcm KAU.

tapi padan lah dgn kau kan .mulut tade insurans .
cakap org betina ,ckp org sundal .haha thumbs up to you (:
menangis?ape bro ,mulut mcm lancau ,result teruk dah menangis .
serious tak patut .

aku bukan nak bajet pandai semua .
tapi tahlah ,kang aku ckp banyak ,terkena kat batang hidung sendiri lak nanti.
bak kata omputih "what goes around comes around" 
so pikirlah cakap jangan guna kepala lutut .


ustazah cakap ,tak baik aku buat macam ni .
tapi aku manusia biasa ,ade dendam .
sampai selagi bole igt ,aku akan igt kau maki aku and herdik aku dgn teruknya.thanks
love ,
pendengki .

No comments: