About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

PNBR

aku alert segala post blog kau .
ya ,nak tahu segala perkembangan diri kau wahai adik.
everyday ,bukak dashboard wajib bukak link kau.



coversation ni terjadi disebabkan status dibawah

pernah tak terpikir kenapa aku suka neslo?
neslo ade gabungan manis pahit kan ?
macam hidup tak semua manis tak semua nya pahit.
tapi bila campuran ini dicampurkan ,ia jadi sedap.

ahh persetankan segalanya .
aku sgje .sgje nak tgok tindakan kau .
tahniah tahniah kau dah pandai marah .
cokelat aku bg tuh untuk kau makan sorg bkn utk di-share ler .
k,ttbe idea ilang melayang.kbai .

ouh stop pkir aku less.
farizal marlias,ilupchiuuu .
muah muah .HAHA

No comments: