About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

apa pon tak boleeeeeeeeeeeeeee

okay mesti semua da meluat .tak abis abis fai ,fai dan fai .
fai tu kenal kau ke jiera ?
pandang kau pon ,tah tah dia tanak -.-

seriously mmg da pasang niat da.after kawad nak tgok game dia.
nak jumpa face to face dengan dia.
tapii..bila member aku bagitau dia sombong and panas baran.
damn ,terbtal niat .kang kene reject cmner ?
takut nanti patah infinity(patah hati yang entah bila akan hilang)dekat dia.

tutup cerita fai,sebab aku nak cerita hal sekolah aku plak ;)
ya ya ,semua tahu minggu ni minggu exam kan ?
ceh semua blogger ,facebooker semua busy study esp SPM candidates.
tapi aku ..pergh !chill gilaaa .tak perah otak lansung .
nampak tak masa depan aku hampir gelap if aku terus memain -__-*

yana ,wani,syud tegur bende yang sama :
"weh kau ni ,aku baru buat beberapa soalan ,kau da tidur.cepat gila kau buat"
tolong jangan setmind yang aku terer sbb tuh cpt tido!
tidak !sumpah tidak .ini kerana tempat aku strategik gila .
dekat dgn hutan ,nyaman.perghh sedap gila tidur :D
#tolong terima alasan aku yg bernas lagi kukuh ni 

aku taktahu kenapa ,aku rasa ex aku mcm nak getback .
*kalau betul ,aku kena stay away dr dia .
kena igt SPM dan juga HR .haha .kbai .

No comments: