About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kodok tuh binatang tapi..

aku sebenarnya tade point nak update ,tapi disebabkan sesuatu .ttbe rasa nak mengulas sesuatu .bukan mengulas pasal farizal marlias yang sudah punya awek </3 ,bukan pasal pacek yang sering tak topup*ehh tetbe dan juga bukan pasal kawan baik aku menangis selepas bergaduh dgn aku pasal pintu .

tapii ,KODOK .kodok yang dikenali sebagai katak tapi bagi sekolah aku ,kdok tuh macam relationship adik angkat or akak angkat yang sangat erat .tak boleh lebih dari satu akak angkat or adik angkat =.-* pelik kan ?macam tade kne mgena lansung tapi tuh lah hakikat .ape merepek ni ,oke next !

cool gila ade kodok mcm ni .huyohhhh ! haha

okay ,sejak dr form 2 ,ade je masalah kodok .menyesal pulak menjejakkan diri dalam dunia kodok ni .okay baca conversation pendek bawah ni .

member 1 :aku cuma penah ade tiga ex kodok je .
aku :elehh ,aku cuma ade dua ex kodok je :P
.............................................................................................
member 2 :dalam banyak banyak kodok ,sorang je yang aku terhegeh hegeh ,yang lain semua terhegeh hegeh kat aku .
aku :ouh ,aku tak pernah terhegeh kat sesape .hahaha .malas gila nak kenal junior junior .
member 1 :haha samelah kita jiera .

ape jadah aku cerita ?okay .aku dah lupa sebab tertengok tv tadi .comel je bdak dalam tv td (:

bole tak aku mintak ,erk ,budak yang dah mengaku minat aku tuh ,bole tak jangan terlalu sengih depan aku .serious weh ,aku segan ,aku tak selesa.nanti aku macam kelam kabut ,ape aku buat semua tak jadi .mintak sangat eh dik .ouhh ,akk terharu bila adik nak tuka celcom ke maxis .haha .insyaallah akk ade masa akk balas mesej mu tuh ye >.<

ni tahun terakhir aku sekolah so aku tanak ade kodok ,aku nak free .malas nak dengar "akk ,adek jealous ah bila akk ...bla bla bla " aku tahu dalam hati korg ,ouhmaigay perasaannya minah ni tapi ini lah kenyataan .HAHAHA .serious aman hidup tanpa kodok ,tapayah asik asik nak reply letter .cukup laci aku yang dah penuh dengan letter ,tinggal nak bakar je *okay ,i mean simpan dlm kotak.

igt lagi letter yang trbaru .ayat dia lebih kurang menyatakan bahawa ,bila aku senyum kelakar ,tapi bila aku tak senyum muka aku nampak garang .haha .garang ?kawan aku ckp muka aku kalau tak senyum ,muka stok mintak kaki .lagi lagi bila bawak motor ,muka serious abis .HAHA .okay itu harus ,supaya tak kne kacau dengan lelaki buaya darat di jalan raya .

p/s: aku sampai terpaksa hide wallpost sebab kodok ni .so wall aku mmg korang akan nampak status aku je (:

AMARAN :
jangan dekati kodok ,sesungguhnya kodok merbahaya .HAHA kbaii .assalammualaikum (:

No comments: