About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

ini merapu

fai ,mana kau fai ?dah 8jam aku tunggu kau ni -.-
tape ,sape lah aku utk kau jumpa tepat pada masanya :(
#lagi sekali,batak dengan fai 

fai ,jangan pergi :/
hujan ni .nanti demam .

jangan pergi ,meh lepak lepak dengan kami meh .
aku belum puas utk menatap muka kau yang comel gila tuh.

ini kes berat .fai dimana mana .HAHA 
sampai mmber cina kat sebelah aku pon da start sakat aku .
kononnya dia pon da suka fai =.=

eh nyet ,nak pergi mana tuh lek ah lek ah -.-
okay ,tak sabar nak teman aku pergi camp ye ?
sbnrnya aku berat hati nak bawak kau .ye ah nty semua nak amek gambar kau -.-
rituh masa wedding kak sdre aku ,kau jadi rebutan .
jealous nye .kbai 

ouh ya ,
thanks sbb balas poke .HAHA (:
#pacek kerek tana eply poke -.-

No comments: