About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

setiap gambar ade cerita

si tudung biru !
happy bufday Cik Nur Maziah Aida Haji Ghazali .
aku tak jumpa single picture kau ah :D
jangan meratapi pemergian bB ssghnya HZ ado ,bole djadikan pgnty.
moga kau dapat straight A dlm SPM dan berjaya dlm hidup.
aku :nyett sayang ,kita makan mcd okay ?
hanis:ape merepek kau ni?
iekin :argh ,mls nak layan ,mesej lagi best 
*dialog menipu*
hanis ,cpt cpt ,aida nak amek gambar tuh pose sikit .
nanti sonang nak bagi bahan bukti dekat omak den .haha
dekat notebook gambar fai a.k.a farizal marlias
"awak ,saya belajar tekun tekun ni ,jangan persiakan saya.HAHA"
bila bosan ,haruslahh stalk fb org yg kita minat .
elehh ,aku tahu korang pon suke stalk fb org yg kau mnat kan ?
puihh lah kalau tanak ngaku .
wa ,ckp dgn lu ,budak depan ni mmg bising gila.
nak berdate dekat library ,baik kau pergi lepak dekat kedai karok sebelah library.
momokak jo -.-
kau pahamm tak apa yang aku cakap ni ?
aku minat fai ,rasa macam nak mati kalau dengar cerita dia nak kahwin -.-
buku bertimbun ,tapi hakikatnya dalam sepuluh buku ,hanya dua digunakan .

hanis kepada aida :you ,i nampak apek bawak sayur ah.i nak beli sekaligus nak jadikan apek tuh atuk angkat i lah .*maksd tersurat* tersirat dirahsiakan .
fai ,meh fai .aku nak bawak naik moto dgn aku eh .
tapi kena nikah lu .almaklum bukan muhrim.HAHA
kanan sekali :halimm ,i came to you !
tgh :mana cino jual sayur td ,lari plak dia -.-
kiri sekali :weh ,jiera kau bawak ah moto slow slow .kang keras aku kat blkg kau nty.
tapelah korang ,aku nak pergi .nak bawak hati yang lara ,lagi rapuh ini.
mencari kekuatan untuk hilangkan kepedihan ulu hati ini .
sampai hati ,den anta pnjg ,ekau balas "so" je .
bye.

p/s:bukan semua caption adalah benar.

4 comments:

EncikHalim said...

okay, aku comment satu2 gambar eh?
gambar 1st: thanks :D
gambar 9th: hahahaha aku tahu maksud tersirat dia.
gambar 11th: sangat kelakar and i love my dialog. hahaha ;D

boboigirl said...

hahahaha ,dah tukar encik halim dah ?
express betul .

EncikHalim said...

hahahahaha :DD org dah taknak kita. takkan nak terhegeh-hegeh dekat dia plak kan? #kecewa habis

boboigirl said...

hahahaha .mengada ,dia tak ckp pon yg dia reject kau .kau je ttbe nak tgglkan dia .hahaha