About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

in relationship ?

lek lu ,takan terus ckp pasal relationship dekat fb tuh .kita menyimpang dari tajuk kejap eh >.^

comelkan budak ni ,masa aku da rapat dengan dia .
time tuh lah kena balik ,time tuh lah kene berpisah :/ 
ciss ,sodih den .dia aktif ah .so awesome if kembar aku perangai cm dia .HAHA 

dua tiga hari ni ,ade banyak bende pelik jadi kat aku .
mula mula pkir positif ,tapi kalau BENDE tuh kacau aku everytime.
even time aku bawak moto ,aku macam dengar suara .

kadang kadang ,aku dengar orang menangis .
kadang kadang bila malam ,nak tidur  aku dapat rasa org tiup 
telinga n usap pipi aku dgn lembut sekali.
erm ,jangan lah cakap bende ni semua ade org anta .

seriously ,aku tak pernah kena .ni FIRSTIME !
alhamdulillah bersyukur gila ,setakat ni semangat aku kuat lagi.
bende tuh tak tnjuk kan rupa diri dia da cukup bagus .


dulu aku selalu igt kan kau .aku risau pasal makan minum kau.
aku risau kau ade perempuan lain .
tapi akhirnya ,kau tgglkan aku .ah ,kalau kau tahu ,kau org pertama ,yang aku tebalkan muka untuk berbaik padahal sebelum ni haram aku nak berbaik dgn ex aku.

kenapa kau bagitahu aku yang kau rindu aku .
padahal seblum  ni rindu aku kau tak pernah kesah ?
aku bukan jual mahal tapi.....tah sejak kau kawan dgn perempuan tuh .
aku da malas .malas nak terus sayangkan kau ,malas nak care pasal kau .
sbb ?

sbb kau buta ,aku setia dekat kau ,amek berat pasal kau .
tapi kau still nak cari perempuan lain .haih ,malas ah .
aku meluat ah ckp pasal kau ,apetah lagi org yg bce post ni,tahh tah lagi meluat .
cerita tahun lepas jangan diungkit .yeh ,jiera sila pandang ke depan .
awesome doh ,suka org dalam diam,jealous dalam diam .semua dalam diam .
argh ,aku tak kesah kau handsome ke  tak ,yg penting your attitude .i love it (:
horrible gila muka aku .haha .btw ,sebab Aida aku dapat lupakan dia .
dia buat aku gilakan dekat pemain bola sepak .lagi lagi si FAI (farizal marlias) HAHA 

btw ,pasal relationship tuh :-

lapan monyet main tipu tipu.
HAR HAR ,kau kena tipu .

SPM HOHO --> fake Farizal Marlias .HAHA :p
korang tak pasan ke ,tuh muka fai ?

kbai .

4 comments:

iema said...

sabar keyh .. lelaki memang tak pernah nmpak apa ya seseorang pmpn tu buad tuk dya .. huhu

jiera biey said...

yeh ,mencuba (:
kita pon da tak kesah dah .

EncikBad said...

best gila pantun muh.

jiera biey said...

cisss ,tgok orang lahhhh .HAHAAHA