About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

glory glory negeri sembilan

okay ,first ,wa nak cakap komputer wa da elok .hiwhiwhiw (:

  
tahniah bro ,lu dapat jaga gol negeri sembilan walaupun bolos sekali .
wa sebagai hard die fan berbangga dengan lu gila batak .

arghh !kita suka awak ah .okay ,jumpe dekat lake garden jom :3
kita bole jogging sama sama .alalala ,bestnyewwww .hiwhiwhiw
jiera stop berangan.

tadi mula mula ,banyak gila ah idea nak citer dekat blog ni .
tapi lepas call pacek .terus aku lupa .ciss -.-'

haa ,erk erk ,aku kan ,kan dah terminat dekat mamat ni ah .hiwhiwhiw
dia pakai jersey no 12 .tggi kan ?ahh ,sweet ah muke dia .kita suke <3 

okay da mula merepek .hihi .haa ,btw tahniah kepada pemain import yg awesome sbb menjaringkan gol (:
masa dia menjaringkan gol kedua ,tak tahu macaman aku bole terlepas cakap macam ni .

mama :gol lagi ?
eden :haa ,iyolah .maybe sebab game ni malam and dia gelap ,tuh yg orang tak perasan tuh dia jaringkan gol .haha.
mama : *kerutkan muke* -.-

ke-excited-an aku menaip dah hilang .ergh ,boring nye entri ni .kbai .

No comments: