About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

kau cabar aku buat

kau cakap aku ni sikit sikit nak cerita kat blog .
apa apa nak cerita kat blog .argghh ! suke hati ni blog aku -.-
nah ,aku cerita pasal kau .
aku nak mengumpat ,nak kutuk kau smpai mati  >_<

naseb muka kau tutup kalau tak ,aku buat poster ban kau dari dibuat menantu ,ban dari dibuat kawan .puihh puihh .dah ,kau annoying .

ahh ,kau tahu ,aku igt ayat kau *perli kau lagi bagus biar kau tak ulang benda sama*
kata kawan tapi kau buat aku down time aku tgh down .
 mulanya pikir gaduh memain tapi time kau cakap cmney ,sory ,wa nak perang dgn lu betul betul .


 terima kasih sebb buat shirt batak yg hodoh ni -.-

aku mengaku aku yang start gaduh dekat status padahal mulanya dari IM.


aku tak kisah kalau nak gurau kasar cakap babi ke sial ke ape .tapi aku tak suka part cium kaki .weh hina sial bila kau cakap cm tuh .aku takan cakap dgn kau selagi kau tak mintak maaf .aku nak kau mintak maaf secara public .aku tak kesah .cakap lah aku mengada ke mcm budak budak ke apa ke ,yang penting hati aku yg sakit :|

nak panggil aku monyet pon aku tak kesa sebab mmg aku suka monyet .
argh ,sebab kau, aku mimpi aku jumpa dukun pg td.
aku rasa dalam mimpi tuh aku na santau kau kot .
aku nak santau kau sebab aku tak puas hati dengan kau .

haa ,kau kalau nak ckp cium kaki bagai ,kau boleh cakap dengan kaum sejenis dgn kau .
dengan aku ,selagi kau tak mintak maaf sampai bila bila aku igt .
ahh ,aku masih berhati perempuan walaupun perwatakan aku ganas .

kbai .
sincerely ,
jieraKACAK.

No comments: