About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Hero Parkson terima kasih kerana menabur jasa .hihi

oke ,kne update cepat cepat ni .sebab aku takut terlupa apa yang jadi.

nah ,td aku keluar dengan tasya ,yana,qila latip and geng afiq (adek bradik dgn qila).
sepatutnya aku kena amek gambar passport harini tapi aku nak keluar so aku rasa amek ptg sikit jela.
aku rancang nak balik awal .duhh ,time karaoke sape tah nyanyi lagu sedih .
damn ! aku teringat dekat ex aku .aku pon keluar kejap .ttbe fon aku bunyik.
siot ,dah pkol lima lebih .kedai tuh plak tutup pkol 7.
so aku rushing lah balik .dah salam mmber semua .aku blah .

sampai kat moto aku try lah bkk lock moto aku .damn !taleh bukak ,then dah berlubang*aku tatau nak describe kan ape jadi kat lock moto aku *
aku call bapak aku ,oke ,kalau korang pembaca hebat blog ni ,korang mesti tahu macam mana aku dgn bapak aku -.-
bapak aku tak angkat fon .
oke ,aku buntu -.- aku seorg perempuan yang sedikit perkasa tetapi cepat mengelabah .
akhirnya ,aku terpaksa tebalkan muka dekat seorg laki yg tgh park moto dia .
malu aku tayah citer lah ,aku lnsg tak berani na pndg muka dia ,jeling jeling sikit lepas tuh tunduk muka smbil mintak tolong .

fuhh Alhamdulilah dia tolong and dia call mmber dia .dia cakap mmber dia maybe sampai lambat .
dia ajak lepak minum .oke ,aku tolak and tgglkan no fon aku dekat laki tuh ,so nanti senang lah dia call aku if kwn dia da sampai.
aku carik member aku kat dalam parkson -.-
rupe--rupenye ,semua da lepak dekat depan moto aku .
so ,aku pergi lah kat moto aku ,tgok semua berkumpul tgok moto aku .

dorang tggu kejap je lepas tuh dorang terpaksa balik and aku pon tak paksa lah dorang tunggu.
lepas dorang balik aku masuk dalam.aku call abg aku .
oke ,abg aku serba salah sebab dia tgh keja so aku ckp dgn dia tak payah datang .
aku dah mintak tolong kat org .naseb aku ade abg ,na tggu bapak aku call balik .
aku rasa dia takan call -.-

lepas off call abg aku ,laki yang aku mintak tolong tuh call aku.oke ,segan sgt ramai sgt kwn dorang kat situ.
mase dorang nak potong lock tuh ,dorang cm risau sebab takut org lain igt dia na curi moto.
aku keluarkan kunci moto and start enjin sebagai bukti dan dia orang minta lotex -.- oke ,aku ckp aku ade.
lepas je dorang potong .perggh !mmg bersyukur gila .
rupanya salah sorang kawan dia kenal yana .kwan dia ada bagi tahu nama laki tuh ,tapi oleh kerna tak saba balik,aku terus chow -.- so skrg ni no fon dia aku tak save sbb tatau ape nama dia.oke mcm bodoh.HAHA

masa na balik kawan dia yang pegang cutter tuh siap nyanyi lagu barisan kita.oke ,kelakar -.-
#dia yang pergi amek sendiri cutter tuh,maybe kwn dia tak dapat hantar kot.baik gila dia :D
nah ,kami one way .mse kat traffic light ,lepas je hijau kiteorg jenjln sama sama .
dia tanya aku nak kemana ,and suruh aku hati hati .
lepas tuh ,aku bwk slow skit ,bg dia jalan dlu .

konklusinya ; naseb aku jumpa dia and dpt mintak tolong .kalau tak menangis menonggengg lah aku dekat belakang Parkson sampai skrg.oleh sebab aku malu malu babi td ,aku tak bape cam muka dia.no plat moto dia pon aku tak tgok .aku balik umah ,ttbe bapak aku call marah jerit jerit sebab aku tak amek gmbr passport lagi .aku terpaksa keluar balik amek gmbr .fuhh .penat .kbai .

No comments: