About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

eeeiyuuww ,ia sangat...erk ,patut bangga or malu ? -.-'

dekat family belah mak aku ,aku de cousin ,dia sebaya dgn aku .kiteorang beza dalam 6-7 bulan.aku lahir dulu sebab tak saba nak tgok dunia la katakan walaupun aku lahir dulu ,mengikut kematangan ,dia lagi matang.biasa lah budak hostel.aku ni dari kocik sampai ke besau dok kat colah ketiak omak jo hah -.-'
okey kasi tunjuk sikit muka cousin aku :3
tadi kiteorang ramai ramai ber-picnic dekat Port Dickson .oke ,nak citer pon macam geli -.-
tadi time nak mandi ,aku ajak lah dia mandi sekali so jadi lah perbualan begini.

mimi : aku rasa kita punya tutttttttttt same lah -,-'
jiera : haaa ye kee .tgok sikit *nampak sangat kebudak budakan*
mimi : tgok ni .
jiera : *smbil tgok aku punya* aah lah sama siottttt .

okay lepas tuh kiteorang pon pergi lah mandii .main tanam tanam .sambil sambil cuci mata .dan menunggu asra datang .eh jap ,ASRA?ouh dalam mimpi jela kak oiy ,tak dapat deh jumpa pemain bola yang ganteng tuh 0,0
ape gila ah jiera ni.oke sambung .

lepas dah lama mandi tuh ,ttbe muka pon macam dah pedih sebab gara gara tak pakai sunblock -.-'
okey ,korang mesti tahu kan acano toilet dekat teluk kemang tuh kan ?kan blik mandi dia open ,tade pintu .so time keluarkan syampoo .ttbe syampoo pon same .bila na start mandi ,ado perbualan sikit hah :

jiera : mieeee ,takmao lah mandi open.dah lah kita punye sameee *kang ade orang igt buy one ,free one*
mimi : aku mmg tana pon .
jiera : so mandi ,cuci rambut .then tuka baju dalam jamban ?
mimi : yehh .

aku tak tahu korang paham ke tak ape yg cuba aku nak cakap kan .sbb dia baju penting untuk kaum wanita.HAHA .kbaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !

1 comment:

mimi said...

HAHAHAHA ape ah kau -.-