About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

cuti sekola #1

wehh ,nak jerit nak jerit ,komputer rumah aku tak bole bukak blog.bila aku tekan link blog dia keluar warna merah warning jangan bukak #virus ke pe tah -.-

bapak aku pulak sorok laptop ,oke ,dia sorok kat ceruk mne aku ttp jumpe .so skrg ni aku updte blog gne laptop secara haram -.- aku kena update cepat cepat sebelum bapak aku balik.hehe.

cuti sekola membosankan,ttbe je aku rasa nak sekolah ,nak jumpe kawan kawan .and plg pntg nak je aku call cikgu sruh dia buat class sebab chapter form 4 banyak yg blom habis ,kang msuk form 5 terkejar kejar.aku marah kat cikgu ni -.-

dulu ye ,aku berangan nak jadi suri rumah sepanjang masa now TIDAK lagi .korang bole bayangkan tak ,aku bangun punya lah awal tapi mandi tgh hari ,TAK BREAKFAST lnsg .kemas rumah ,then after dorg breakfast aku kena cuci pggn ,na kemas kan tmpt kucing aku lagi .then bila aku nak amek feel mandi  ,ade je org ketuk pintu sbb nak suruh aku buat keje .oke ,aku tak ubah seperti bibik indon -.-'

haa ,mungkin sbb Allah da makbulkan doa aku.aku berdoa supaya aku busy and dapat lupakan dia.teruk hati aku diremukkan .walaupun smpai skrg aku still sket aty dgn dia sbb melayan perempuan aku still menunggu dia untuk berubah .setiap kali lepas aku solat ,aku berdoa moga dia berubah and berjaya dalam course yg dia amek .aku tak penah lupa untuk berdoa untuk dia sbb aku sayang dia :(

org cakap setiap kata kata tuh doa . setiap hari sebelum tido ,aku cakap "BENCI AYIEN" so that suatu hari nanti aku akan akan dapat lupakan dia.dia pernah cakap dia cintakan aku setulus hati dia.mungkin bila dia cakap dia tak tahu sekiranya cinta dia tulus tak mungkin dia bole layan perempuan lain.pernah sampai tahap tuh ,aku mcm nak menangis sepuas hati ,tapi tado pulak airmata.almaklom ,aku ni bkn org yang cengeng so aku amek wudhuk and berdoa moga aku sng lupakan dia .lepas tuh baru aku dpt tido dgn aman :D

okey blogger ,sory ta dapat nak blogwalking seperti biasa.sebab aku betul betul rushing .kang kantoi aku gne laptop .mahu dia sorok laptop ni kat umah mak tiri aku pulok .hahaha .bye .assalamualaikum .

No comments: