About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

wasiat seorang pelajar

lama gila tak update kan ?oke ,bukan sebab ape ,mggu ni dapat result exam .first time aku dapat mark cukup cukup makan , especially subjek tambahan aku ,turun abes weh =.='
ni semua gara gara aku pndang ringan dekat periksa akhir tahun.
dulu ,mark aku paling tggi di antara kwn kwn aku .now dorang lagi tggi.oke ,malu -.-'

aku rasa down gila .padahal ,math yg selalu aku score ,skrg ?alahai -.-
aku leka ,aku terlalu asyik merayau sane sni .
tak sedar yg spm menanti tahun depan.
spm ,kekasih hati ,buah hati untuk semua calon calon yang berumur 17.

aku nak pecah rekod cucu Mohamad Nor masuk universiti.
kalau cucu Othman ,dah ade yang pergi smpai oversea .
tapat de jang ,aku nak lawan dorang .dorang pandai.
one day ,aku nak buat bapak aku sedar .
dia tak sepatutnya memandang rendah dekat aku -.-'

"Mudah-mudahan Jiera terbuka hati nak belajar dengan lebih serious dan dapat result yang cemerlang SPM 2012. Amin"
muehihi secara tak lansung korang mendoakan aku .eh ,bce dgn ikhlas eh .kbai.

yg benar,
Jiera dinzly 
SPM CANDIDATES 2012

No comments: