About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

benci bulan10,11 .aku benci cuti,hati tolong paham ?

semua sedia maklum,aku minat monyet .so secara automatik cadar pon mesti monyet .hehe
aku dapat letter ,yeh dari my beloved adek angkat (: sedih baca .oke ,aku macam banyak saketkan hati dia je.aku tak tahu kenapa aku tak reti nak jaga perasaan orang :| aku anggap orang yang ade relation dgn aku ,aku tak perlu jaga hati dorang -.-' diana ,maafkan akk oke ?


tiba tibe aku teringat dekat dia .lepas aku dengar lagu Nota muzika-You are my darling dan lagu Hey miss chenta-Goodbye baby .aku rindu dia .pagi tadi aku mimpi dia walaupun mimpi tuh kelakar sebab aku dgn ex dia berebut nak balas dendam dekat dia.aku rasa macam na tatapi semua gambar dia dekat pendrive aku .

sebelum aku update blog ni ,mama ajak makan .ttbe cite pasal masakan tradisional .and sampai lah mak aku sebut negeri JOHOR .ouh fark !*walaupun aku bertudung,tak semestinye aku mcam popuan mlyu terakhir.im brutal man !hiwhiw* then ,hilang terus selera makan aku .tahun lepas cuti sekola camni pon aku gaduh dgn dia.ke dia mmg carik modal tanak dtg jumpe aku ? --'

makin aku lawan perasaan rindu ni ,makin menggedik aku nak rindu dia.tangan aku ni cam gatal je na mesej dia.oke ,aku sedih .dah ler .bai T.T

1 comment:

Anonymous said...

JESTOCCO - JEZDYNAMITE .
Why is JEB BUSH involved?
What's going on with ACE?
And what is CHESSLARESS and TELSAGUN ?
Who is SCHAR 169?