About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

rasukan masakan gua

dulu aku pernah coretkan kat sini bahawa aku dengan bapak aku gaduh besar kan ?
smpai lah tadi dia tak pernah bahasakan diri dia abah .
mungkin dia still dgn ego dia dab aku still dgn ego aku :|

pagi tadi ,dia mula kejut aku macam biasa .
aku terkesima sekejap tapi aku terus sorok bawah selimut.
tidur lagi penting >.<'

akk aku pergi kerja .tinggal kami berdua .
aku buat hal aku ,dia buat hal dia .
then ,da bosan sgt agaknya dia tuh .dia keluar .
tinggal lah aku keseorangan .
dah bosan ,aku pon masak lah kebetulan pulak yang aku tgh lapar -.-

lepas aku masak ngam ngam dia balik .dia pergi dapur and panaskan lauk semalam .
aku pikir dia tanak lah makan lauk yg aku masak -.-
lepas dia makan ,aku pulok makan .
ciss ,abis leher ayam aku dia amek :/
and tggl sikit lauk tuh .

time aku tgh makan ,dia nak kua .
oke oke .then barang dia tertggl .dia malas nak masuk ,then dia jerit.
"jieraaa !amek kan abah punya ****** dekat _______"
aku pon terus amek .then terus bgge .

dia harus tahu anak dia degil .
degil anak dia datang dari degil diri dia sendri .
aku tak kisah dia nak citer satu kampung yang aku ni degil .
tapi dia kena igt ,degil degil aku .
aku jugak yang dia banggakan depan orang tentang akademik aku .

kadang kadang parents tak perlu nak ego sangat dengan anak anak dia .kbai .

No comments: