About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

gian blog

muka na bajet comel je minah ni -.- 
menyampah doe aku dgn popuan ni .
dah ah tggi macam galah :/

raya ?ciss ,tak best ,duit raya tapat .semua igt aku dah keje .paling hebat lah kan ,ade pacek aku ni mintak duit raya dekat aku .pergh hebat ! memang form four dah bole bg duit raya kan ? tapelah pacek ,nanti saya dah keja saya bagi duit raya eh .

datang pergi rumah sedara semua heboh tanya laki aku dah wish raya ke belum .
ni semua gara gara aku update status kat fb yang aku sedih laki aku langsung ta wish raya .
kne perli abis ah .semua nak kirim salam kat laki aku .oke ,malu nyeee .
eh ,saya single lah .hihi .

sesungguhnya raya ni membuat aku makin buncit
ade tak petua na ilang buncit selain sit up ?ade tak ?ade tak ?
haishhh ,masalah betul lah perut aku ni .aish ,ni baru mkn .
kalau pas beranak ,mesti makin menjadi aku gemuk :/ *aku suke berfikiran jauh.hihi

raya tahun ni sedih ,
sehari sebelum raya ,semua kecoh kucen garfield aku hilang .
due ekor plak tuh .aku pnt jaga sampai gemuk ,snang je kau curik kan ?
aku jaga dari kecik au dari perut mak dia .susah aku ajar dia berak dlam blik air .
aku siap berjampi lagi kucen tuh agar berak luar atau blik air .

wahai pencuri ,aku berani cakap ,ta aman hidup kau sbb curik kucing aku .
kesian mak aku .dia tgok crite grfield dekat tv 2 ,ttbe dia mngeluh"kucing garfield kat rumah ni da hilang "
alahai ,sodih nye .aku tadelah terasa sangat .sbb aku lebih suka monyet dr kucing.
mak aku terasa lah sbb dia yang keluarkan duit untuk kucing tuh .pencuri ,aku mohon ,pulangkan balik kucing aku .aku cme de koleksi gambar kucing aku time kecik je.

kau bayangkan dulu kucen ni kerempeng je .muka macam drug addict .
sekarang macam orang berpenyakit obesiti .maaflah ,tade pic terbaru .kbai .


nah ,amek kau.pnjg lebar punya entri .lps gian lps dah lama ta update blog .

No comments: