About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

freedom ,please waiting for me ,can you ?

alhamdulilah , folio akaun aku hampir siap .daa imbang dah .sekarang tgh ontheway nak msuk elemen 3 .mungkin ade org yang tak tahu ape yg tgh aku mencarut ni kan ?
utk pengetahuan korg ,aku ni kan form 4 sastera akaun .
so,kiteorg dapat tugasan buat folio .

folio ni mmg berpengaruh gila dalam result spm .
kalau kau terer akaun pon tapi ta buat folio .
sorry lah der , A tuh mmg jauh sgt dr lu .k,abaikan .

folio nak selesai ,exam pulak nak dekat -.-
hampehnye ,bila aku na enjoy nih ?
oke ,sabar sabar ,cuti skola nak dekat dah .

aku de setahun lebih lagi nak sekolah .
then aku dah bebas .bebas dari timbunan buku teks yg tebal tebal .
bebas dari homework yg ta mnang tgn utk siap .
bebas dari pakai uniform sekola .
bebas dari mimpi ngeri skola .
bebas dari bgon lambat .

p/s:aku taleh online buat sementara ni .aku nak fokus dekat exam .kboii .

No comments: