About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

yeh ,complete dah semua

barang barang raya semua dah beli .
hihi dalam adek beradek aku ,aku seorang je ah belanja beriya .
smpai botak kepala bapak aku kuar duit .

raya ,mmg tak best kalau dah besa.sebab takan dapat duit raya.
lagi lagi aku yang tinggi ni .selalu kalau beraya jeh ,mesti orang tanya aku ni sambung belajar kat mne .keje kat mana ,yang ta boleh blah ,bila ekau nak kawin ?amboii ,matang sungguh muka aku smpai berani kau tanya soklan cam tuh .kau nampak kaki aku tak ?nak rasa penangan kaki pnjang tak ?

kalau dulu dulu time kecik tak sabar nak raya sbb nak duit raya .
sekarang nih tak saba nak raya sebab nak makan .
kompem ah kalau raya ada mknn sedap sedap.nyum nyumm .love it .

raya nih best kalau satu keluarga beraya.
tapi akk aku keja pulak time raya pertama .
and naseb baik abg aku tak jadi pergi bali .kalau tak ,dia pon tade .

jangan mempertikaikan kenapa baju kurung aku berwarna pink.
kata mama ,dia nak tgok aku jadi perempuan .
mcm lah selama ni aku jadi lelaki .aiyoo mama =.=

aku cari kasut nike air force ,tapi tak jumpe .ade pon yang ciplak =.=
lastly ,aku jmpe kembar tak seiras kasut air force.lalu aku beli .
nike air visi pro 2
kbai .

No comments: