About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

katak kodok

aku buka blog dia .tatau kenapeh tetibe je terasa nak buka blog dia .
dia cakap dia teringat kat ex .aku tak tahu sama ada aku ke ex dia atau orang lain.
maklum lah dulu dengan aku ,dia ade orang lain kan .
dengan kawan baik aku sendri .

sakit hati aku dengan dia .aku seorang je rasa .
yela nak kongsi dengan siapa jeh lagikan ?
tapi aku rasa takkan aku .sbb kau tak pnh igt aku .sapeh aku bagi kau ?
tak layak utk aku diceritakan dlm blog kau .
tadi ,bila aku jalan dgn adek aku .
aku nampak dia.dia pura pura ta nampak aku .

spoil terus mood aku .
maaf ttbe aku terus kurang bercakap .
oke yg lepas patut dilepaskan .

kaka cheera pon ttbe je pelik .
selalu dia gne .'kaka''kamu' ni tadi dia gne 'KAU'
aku terkilan sebentar .
oke ,sory kalau mintak tlg pasal folio akaun tuh .
aku tatau that why aku mintak tlong.kbai .