About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

hi new friend ,

oke ,tak tahu kenapa aku dengan harini ,asik nak downkan orang je .padahal lepas sahur tadi aku baru je down kan seorang .
ahh,biakan sekarang ni hari aku ,nanti esok lusa kang hari kau ,kau down lah aku .

oke ,aku baru je approve kau ,nampak tak ape aku tulis ? AKU BARU JE APPROVE KAU . kalau still tak nampak pakai ah kanta pembesar.
tgok DP pon dah tau kau mcm budak hingusan.haha .jiera ,bln pose nih jiera .oke ,maaf budak .

aku tahu ,baru nk up kan ?heboh nak add add orangkan ?
korang nak tahu tak dia tanya apa kat aku ? dia tanya :

bdk :baru buat fb keh ?
aku :tadelah ,
bdk :asal friend awak tade kat wall ?

tuh diaaaa ,kantoi ,kau sibok nak tgok friend list aku kan ?
kalau aku tak private mesti semua friend aku kau add.
sory lah budak kwn aku tak smpai pon seratus .tapayah lah ada niat nak tgok friend list aku .
malu nyahhhh ,friend aku sikit je .

aku tak cam kau doh ,suka add orang sesuka hati jari kau .
muka aku yang mcm penyamun ni pon kau add .

konklusinya ,aku mmg TAK SUKA orang tanya bende bodoh .and stalker bende bodoh .kbai.

No comments: