About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

facebook ,kau mmg kelaka .

kegilaan warga facebook yg suka menge-wish birthday mmg trend kan  ?bajet igt lah birthday org tuh ,padahal tak pon ,mark zuckerberg yg igt birthday semua org dalam dunia ini termasuk aku. hihi .sayang mark zuckerberg lebih .
baik aku straight to the point je lah .harini kan 8.8.11 .aku suka number lapan sbb lapan comel .no dia bulat bulat je .alololo .sgt COMEL .comel number lapan .aku sorang je bole rasa .

oleh kerana number lapan tuh number feberet aku ,so aku nak wat tarikh declare kodok dgn budak form 1 nih.sumpah malu gila td .igt en nak bagi cokelat tapi problem skit .aihh ,msty dia sedih aku tak se-sweet kakak yg lain =.= k ,abaikan .
aish ,nape aku asik menyimpang dari tajuk je nih ,baik ,mari kita terjun perenggan bawah utk tahu cerita sebenar .

aku update status,bahawa harini bufday aku .seperti biase,trend fb ,wish je reti .ade lah yg baik hati wish kan .
tapi ade lah dua tiga orang yang igt bufday aku .so ssh betul nak debat dgn dorang .
aku cakap dekat laky aku yg arini bufday aku ,dia tak percaya.lambat je dia eply msg aku .pening kot dapat bini gila .k,abaikan .

act,ikotkan hati aku nak je aku patah balik masa lampau dimana mak aku nak lahirkan aku.nak je aku tahan dari kua drpd perut mak aku and jerit "ma ,lek lu ,kang lapan bulan ogos jia kua eh .mama rilek rilek lah dlu .tayah susah susah nak teran sekarang ."
hihi .if bole ,otomatik bufday aku 8.8.95 dan bukannya 26.4.95

 thank sape yang wish .hihi 

beliau yang memotong tali pusat saya <---mama yang cakap .

 eeqa mokun :orang paling tak puas hati dgn aku .
 even tak percaya ,ttp wish .haha ,pelik btw thanks .
jgn tanya kenapa dia cakap nak beli kopi jantan utk aku .kbai .

No comments: