About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

buka puasa dengan member

punya susah lah nak plan ,nak kumpulkan dorang .last last beberapa orang je dapat pergi .
tapelah ,itu sudah memandai .hihi

aku orang pertama yang sampai .naseb aku datang awal.
masa  dalam kelas bila bufday girl ckp dia kne datang awal ,aku dah kelam kabut dah.
da ah aku yang bawak kek ,kang kalau dia nampak tak ah surprise lagi .

bila dah berkumpul ,kite orang rancang macam mana nak surprise kan BG (Bufday Girl)
BG pon datang .masing masing buat muka biase .padahal dlam hati tak saba nak tgok reaksi BG .
kiteorang borak kosong sambil menunggu waktu berbuka .
after azan ,ada yang pergi solat .after solat ,mula lah aktiviti membuncitkan perut .

siot ,tak ready ,dah snap -_-

sumpah sedap nasi arab nih .tapi air dia pelik pelik bagai .
ni kali ketiga makan .haha .ade satu kuah ni ,rupa macam belacan ,tapi bukan belacan .
so kiteorang pon panggil belacan bandar .haha .macam bodoh je kan ?

dalam satu dulang stgh yg tak abis .mmbazir =.=

after makan ,aku ,aida bawak BG pergi dekat koridor sementara yang lain pergi amek kek .
then alya panggil masuk bilik .bukak je pintu ,dorang jerit SURPRISE .
aku pulak yang terjatuh.haha ,sumpah malu .
almaklum org tggi kan.tak seimbang .HAHA 
then BG pon tiup kek ,and sesi bersuka ria bermula .


sory lah nyah ,gambar kabur .hihi .camera murah :p hihi


btw BG happy birthday yeh .
sory lah hari selasa kiteorang lpe nak wish .
bukan tak tau birthday kau .dah igt dah ,cme lpe jeh hari tuh hari selasa.
hopee kau tak kecik hati .

HAPPY BIRTHDAY !

NUR FARAHANIS BINTI NORDIN
16/8/1995
SPM CANDIDATE 2012

No comments: