About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

apa bagusnya justin bieber?

apa yang korang gilakan sangat dekat mamat jambu ni ?
dah muka macam mintak kaki .
mulut macam puaka .


korang beli beg yg coraknya penuh muka justi bieber nih.
beli botol air gambar dia .beli baju .
post dekat blog yang korang sangat sangat menggilakan JB
nak bf macam JB lah bagai .


tahu tak JB yang korang gilakan sangat tuh .
dia kutuk islam ? ape ?korang dah tahu ?
oke ,ni mmg cerita tahun lepas tak silap aku .
tapi kalau dah tahu ,yang korang sibuk nak minat minat dia lagi napeh.


eh ,kenapeh korang puja orang yang hina agama korang hah ?
aku tahu ,aku ni tak lah perfect sgt nak cite pasal agama kan .
dah terang terang JB kutuk islam dekat twitter ,napeh ade yang nak mempertahankan dia lagi ?
dari kau sibuk mempertahankan si JB tuh ,baik kau g tlong lawan israel tuh ,dapat gak mati syahid.kau tolong JB ape kau dapat ?dapat ganjaran neraka ?tuh ke yang korang nak ?


tak cukup ke dosa tak tutup aurat ,tak solat ,lawan cakap makbapak ?
tak cukup ke ?weh ,aku pon banyak buat dosa weh .banyak sangat .
tapi tak perlu lah sampai nak berdiri di belakang orang yang menghina agama sendiri.
mana agama kau ?mana iman kau weh ? bangunlah wahai peminat JB .
korang berhabiskan duit untuk orang yang menghina islam.


aku tahu post aku ni ,agak poyo .tapi hakikat doh .kau tak caya ?
kau search lah kat google .kalau malas ,kau baca berita bawah ni .
terima kasih sbb sudi baca smpai habis .klik dekat ayat bawah .
kbai ,


"Teen sensation Justin Bieber is reported to have criticised Islam, a CBS reporter told us today. "Why can't Islam be accepting of other people, like Christianity and Judaism?" The news comes amid fears that Bieber's previous openly religious tendencies will provoke some sort of reaction from extremist Muslim groups." The Canadian born teen sensation went on to state that he often becomes worried of possible bombings or hostage situations on his tours. "You can never be too safe", he notes, "There are some crazy people out there with a lot of anger in their hearts."

1 comment:

farrahusna said...

semua orang ada pilihan masing masing .