About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

aku balas blog post kau .

hihi ,tadi kat tusyen ,aku tanya kau ,ape link blog kan ?
sbb aku penah buka then tak dapat .
td ,kau bagi .aku pon buka and baca mana yang aku miss .

dan aku tak tahu kenapa ,ttbe terasa pulak kat part yg kau jadi PRS .
p/s : PRS --> Perosak Rakan Sebaya ,HAHA .taklah ,Pembimbing Rakan Sebaya ,
oke ,tak hina kalau kau berubah .tade pon kawan kau yg hilang .
aku sentiasa jadi kawan kau .cuma kita jarang lepak .

aku jarang lepak dgn kau bukan sebab kau dah pakai baju purple tuh.
bukan sama sekali .sekali lagi ,dgn tegas aku menaip BUKAN SAMA SEKALI.
faktor faktor aku jarang lepak dgn kau sbb :

  • kau budak sains ,kalau aku lepak dengan kau aku rasa cam janggal .tak tahu nak borak apa.esp,time exam ,korang sibok pkir pasal chemis,bio,physic .persama kte dlm subjek plihan kte hanya ,admmth and subjek teras je weh =.=
  • korang kan lebih suka study .aku pulak asik suka memain jeh .korang selalu amek serious dalam sesuatu bende .aku pulak ,anggap semua bnde tak penting even exam pon .
  • kau punya kelas kat ceruk mana pulak ,kelas aku ceruk mana pulak .kan ssh nak lepak.
  • aku ade kes kat skola ,kau nak ke nama kau naik sekali ?korang baik kot -.-
  • aku rasa dah tade point ah ,biasenye bdk sains dgn sastera jarang rapat (: dulu masa form 3 kita rapat pon sebab aliran KH kte sama kan ?sekarang nih ,? rujuk point no 1 .haha .
kat skola tak rapat tapi kat tusyen kan kte rapat .loving loving gitu ,HAHAHA .lek ah .kau still kawan aku .jgn lah kau post mcm tuh lagi .terasa doh .kbai (:

No comments: