About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

thx atas segala fitnah

aku tak kisah lah sape yg buat fitnah antara org tgh atau ape.
cite kat parents aku segala bnde yg aku tak buat.
aku tak kesah weh ,aku tahu Allah ade ,dia tahu semua cerita yang jadi tadi.
thank smpai buat bapak aku dah tanak pandang muka aku.
moto aku kena rampas,tak bole kuar jenjln lagi,senang cite .semua kemudahan aku dah kne rampas
fyi kan ,pakwe aku nun jauh sane dekat johor.tade masa deh aku nak suruh dia dtg sini.
and salah satu sbb aku plih pakwe jauh jauh ,bia aman hidup aku sebab aku tahu ,ramaikan dengki dgn apa yg aku ada sekarang.and bila jauh kami akan jarang berjumpa .

aku suka bersosial ,tapi aku tahu batas batas bersosial .mmg aku tapakai tudung tapi aku tahu ape halal haram.and aku tahu aku ni anak dara bukan nya bitch.
kwn popuan aku ramai ,kwn laky pon sama .kalau tak kwn laky ,mcm menipu lah kan ?
even kau yg dah kawen pon still ade kwn laky ,apatah lagi kami yang masih remaja .
terima kasih banyak banyak weh.aku tak kisah ,kalau kau igt dgn cara ni dapat wat hidup aku hancur ,mmg kau salah lah ,aku dah penat hidup bersedih setiap hari ,kecik hati dgn fmly aku.
sekarang ni ,aku berjanji dgn diri aku ,apa pon jadi ,aku TAKAN sekali bersedih .

aku akan selalu senyum ,senyum dan terus senyum walaupun dalam hati aku ni sakit yg teramat .kbai (:

bercerita dalam keadaan sakit hati ,
akn mnyebabkan ayat tunggang langgang.

1 comment:

shaidatul liyana said...

relek weh.aku setia di sini.cheh hihi.