About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

thanks a lot Allah

dlu masa mula mula nak amek ujian komputer ,perghh gabra mmg taleh blah .risau kalau gagal sebab nanti kena keluar duit .yeh ,aku tasuka mmbzr sbb bnde yg aku gagal .
alhamdulilah ,sekali buat je ,aku lulus (:
ujian JPJ seboleh bolehnya aku nak tangguhkan ,tapi nak wat camne abah suruh amek cepat cepat.risau aku ,gelabah aku ,kau tanya lah hanis ,brape byk orang aku mintak tlg doakan aku moga aku berjaya.

aku crite dari mula aku smpai INMAJU sampai lah aku balik eh.tanak baca pon tape (:
ni kan pengalaman ,so aku tetap nak CERITA jugak .

pagi pagii buta dah kne bangun sebab nak antar adek aku sekali.mandi pon ala ala nak jimat air.hihi .masuk kereta sambung tidur ,aku bukak mata je dah smpai kedai makan ,aku pon tak pasan bila adek aku turun kereta.bangun bangun je dia dah tade.makan ,then gerak pergi INMAJU.

sesampai sudah ,aku nampak uncle tgh kuarkan motor motor yg dikunci semalam .uncle tuh ah yg puji hidung aku.haha.bapak aku suruh dtg awl spye aku boleh blatih dlu.tapi dsbbkan aku pergi berak.abis semua moto dah diambil orang.aku nak marah pon tak boleh ,so senyum mcm kambing gurun kt tepi ,nsib baik ade sorg ni baik hati bg aku moto dia (: lps blth ,kiteorg kne beratur ikut nombor. oke ,smpai aku ,semua laky .aduhhh .mulut aku kaku .bosan ,tade sapa bole ajak borak.

tah mcam ne tah ,aku boleh ngam dgn cina sebelah aku.aku rasa dia je laky yg boleh bwk borak.yang lain semua poyo poyo -___-
aku ta rty duduk diam ,asik terlanggar dia .adoii ,aku lupa nak tanya nama dia.masa nak test ,aku depan dia ,dia dekat belakang.aku nan dia ,dua dua cuak .dia ta abis abis ckp cemas,aku pulak ckp takuttt .sebelum start aku ckp gudluck kat dia.dia senyum and ckp gudluck blik .comel (:

lps abis test ,aku dgn dia je .sbb dah tade sapa yg aku kenal .aku duduk jela dgn dia.dia pon ta lari memana setia diri sebelah aku.HAHA .lps nama aku kene panggil ,nama dia pulak.aku dapat result ,aku terus blah ,tah mcmne aku bole lupa tunggu dia.
dia pon kejar aku ,tanya result aku .alhamdulilah kami LULUS .markah aku dgn dia sama.kiteorang pon jalan sesama .bila aku nampak abah.aku terus ckp yg aku nak pergi kat parents aku.
dia pon cakap bye.aku pon ckplah bye ,and senyum monyet dekat dia.
ttbe dia ckp 'i will miss you' HAHA ,aku lagi bakal rindu kau. >.<
sygnye kau duduk jelebu .jauh gila .kalau tak bole kua sesama pasni. hihi *jiera jgn gatal ! igt pkwe kau*

aku pergi kat abah ,abah igt aku gagal -_____- lepas kwn dia tgok kertas aku ,dia pon ckp yg aku lulus .ciiss ,anak dia ckp ,dia tanak cye .bila org lain ckp ,baru nak percaya.then bapak aku call sedara dia .
sedara dia keje jpj gak .btw ,aku LULUS bkn sebab rasuah eh =.=
ttbe sedara bapak den tuh tanya bila aku nak nikah ?adodoi ,soklan cepumas betul.
lek luu ,umur wa baru 16 der .kang wa dah 25 wa kwen ah .insyallah dengan MOHD NAZRIN B. MUSLIM.*ceceh~ gatal betul.

tuntasnya ,aku dah dapat P .bole ah buat duit pasni .sapa mintak aku hantar balik or pergi sekolah .aku kenakan bayaran .haha .otak bisnes kan ?setakat ni baru buat bisnes topap and brg keperluan kat skola .HAHA .kbai .dah meleret ni .hihi .

assalammualaikum 

No comments: