About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Jiran baru

psstt psst ,nak bisik ni ,aku baru je pas potong rambot td .hihi .dlu rmbut aku lebat gila almaklum dah hampir  9 bln ta potong smpai rambut aku perang ramai yang tak pasan tapi bila dah ptong ,kecah lah cakap aku baru pas kaler rmbot ,padahal dah lama kot .aku nak rmbut hitam balik -__-

hihi ,baru arituh jiran sebelah aku pindah ,dah dapat jiran baru .mula mula aku ingat ,orang tuh pecah masuk ke ,ape ke sbb asik ketuk ketuk kunci mangga plus mcm tgh mengemas barang.rupanya dorang tengah berkemas barang barang ta guna dlm rumah untuk dibuang.hihi .bang ,sori ye ta balas senyuman awak .sbb saya igt awk ni perompak rumah kosong .hihi .okey ,jiran baru .lepas ni kau kene biasakan dgn kekecohan family aku,aku tak heren kalau ttbe kau pindah .HAHA

tadi ,tah apehal tah ,abah balik terus je membebel bebel .grr ,no wonder lah anak kau yang sorang ni suka membebel ,bapak eh ,mak eh ,mak tiri eh .masing masing suka membebel .saket tinge aku dengar dia membebel .so nak diamkan dia ,aku pon dgn ta beradap nye ,terus menjerit and terus puji diri sndri ,aku ckp yang aku *ayat syok sendri* ,oke.aku berjaya diamkan mlut bapak aku .tapi aku dengar dia ckp slow slow 'jangan asik puji diri sndri lah' HAHA abah ,kau kene trima hakikat yang anak kau ni, mmg selalu begini .

dekat rumah dapat jiran baru ,dalam kelas pon same .oke ,aku tak duduk dgn hanis lagi .kompem lps ni aku akn asik asik membuta sahaja.dulu masa duduk dgn hanis ,tgn hanis mesti lebam lebam sbb kene cubit dgn aku .aku rasa kalau orang lain tgok ,dah bole aggp kes penderaan ni .tapi sekarang ni ,aku dudk dgn orang lain.grr ,dia lah org pertama yg cubit aku ,and aku rasa TERSANGAT lah saket .sekarang ni ,aku plak yg kene dera .oke ,JIERA PERKASA TELAH DITEWASKAN OLEH LEOW WEI SAN *si mata sepet*

2 comments:

purplerara riena said...

can i see ur new hair ? mzty cntekk kann ?
btw , laky mmg tak bule nakk pegang janji dorangg kann ?

ME (: said...

hihi .nak tgok ?tamao ah ,rmbot buruk .HAHA
yaww ,janji dorang tuh LANSUNG TAK BOLE PEGANG .