About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

macam baybiee weh -.- ape lancau tah

dah dua hari aku bangun lambat .semalam smpai aku give up pergi  sekola .mana taknya lagi sepuluh minit je pukul 7.30 pagi.dah lah tudung aku pulak main sorok sorok nak je aku freehair pergi sekolah.
lastly ,aku dah geram,aku terus sambung tidur tapi tiime koko aku datang sebab bosan duduk rumah.

pagi ni pulak ,lagi sekali bangun lambat ,and hampir give up nak pergi sekolah sebab cermin mata aku plak tah mana sorok eh tapi nasib baik ade cermin mata aku yg pecah dulu ,so aku bantai jelah pakai.aku ade dalam sepuluh minit je smpai sekolah .selalu aku amek masa dalam 15 minit untuk sampai ke sekola .tapi berkat Allah mybe ,aku sampai dalam 6 minit. laju ? tape ,aku sorang je rasa.

sampai sekolah ,mmg aku macam kelam kabut gila lah .bayangkan jela ,baru dua hari tak datang sekola ,ttbe je tempat duduk aku dah kene tuka ,lepas tuh baru nak duduk ,ngam ngam cikgu datang lepas tiba tiba kena panggil depan sebab turn aku buat presentation 'sajak mahsuri'
presentation ni cikgu anggap oral ,so nak markah lebih ,aku kena lah cover line dari banyak tgok kertas .dah ah aku tak prepare pape .ttbe cikgu suruh aku bersajak OuhMmGieey ,aku macam -______-
budak kelas aku ,asik gelak dan gelak je .
aku buat berpasangan ,tapi bila bab tanya soalan ,asik aku je kene jawab. HAISH ! ta adil ,ape guna partner aku tuh ?cikgu pun sama nak aku je yang jawab.
aku rasa tadi dorang macam tengok cerita cartoon .asik gelak je .igt aku buat show ke apeh kat depan kelas tadi
budak budak ni saje je nak drop aku ,cikgu pon sama ,asik gelak je abis ayat aku lintang pukang.
BAGI SAYA MARKAH PENUH UNTUK ORAL SAYA !

cukup pasal sekolah ,kalau aku cerita ,mmg tak kan habis .dah lah kehormatan aku dicabul sebelum pergi lab. korang tunggu ,aku hantar saman lapan juta lapan puluh lapan ribu lapan puluh lapan ratus lapan ringgit lapan puluh lapan sen .korang tunggu je eh saman aku .JUMPA AKU KAT COURT ! haha

aku balik awal ,sebab nak isik minyak moto ,oke ,macam babi ,grr ,BENCI PETRONAS .FARK PERTRONAS ! tahu tak ,aku isi rm 3 ,minyak aku langsung tak naik .grr ,satu sen pon aku dah berkira ,apetah lagi RM 3 .mmg ta ah mulut aku nak diam kan.shit !
abah ,aku benci kau .dah ah sepuluh ringgit aku hilang ,duit minyak moto kau tana bagi ,dulu zaman abang aku kau bagi.haptuihh ! benci kau ! kau pilih kasih .aku tade duit belanja minggu ni .siak !

thank akak sebab kau baik hati ganti RM3 aku tuh .hampir penuh minyak motor aku.baru sekarang mulut aku boleh diam .erk ,SHELL ,aku SAYANG kau :D dah lah pekerja kau baik hati .ta macam PETRONAS macam @#$%#*

No comments: