About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

fuhyoo ,nenek ni masih dara siaaa



sperti biase ,round round ,aku terjumpa ni :


CORNWALL - Seorang anak dara berusia 107 tahun, Clara Meadmore mengakui dia tidak pernah melakukan hubungan seks.

Perawan warga emas itu meraikan hari jadinya yang ke-107 pada Ahad lepas.

Ditanya bagaimana dia mengekalkan daranya sejak sekian lama, wanita itu menyatakan, dia terlalu sibuk dan percaya seks cuma mengganggu kehidupannya.*yeahh ,aku setuju ,seks TAK PENTING*

Menurut Clara yang berasal dari sini, England, semasa usianya remaja pada tahun 1920-an dan 1930-an, seks adalah untuk wanita yang telah berkahwin.

Dia tidak berhasrat untuk berumah tangga dan pernah menolak beberapa lamaran sebelum ini.

"Orang pernah bertanya sama ada saya homoseks dan jawapannya adalah tidak," kata Clara.





hebat betul lah nenek ni .zaman sekarang nak carik orang mcm ni mmg susah .hihi . mesti pelik kan nape aku buat cerita ni ,ni sebab dunia akhir zaman ,seks bebas gila nak mampos =.=

1 comment:

Syahirah Suhaili said...

waa..umur 107 tu..hehe..btol2..suke n stuju part statement yang "seks adalah untu wanita yang telah berkahwin" tu.. :D