About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

Penyakit aku yang serious..

penyakit aku ni mmg tak bole di ubati dengan ape ape ubat pon =.=

hanya sebagai hiasan (:

oke ,aku sure ,lps ni kawan kawan aku ,mesti marah kat aku .pnh terbukti sekali ,time dekat camping .disebabkan penyakit aku ni ,habis hura hara budak camp.dekat skola pon sama ,sampai kawan aku naik turun tangga sebab aku .oke ,kesian kan dorang .aku sakit ,dorang plak tersiksa .family aku pon sama ,penah sekali smpai mama pening pale dgn penyakit aku ,abah aku plak smpai kene darah tinggi sebab aku .abang aku smpai dah tak larat dengan penyakit aku ni .adek aku ,akak aku ,pon sama .okay ,aku rasa ,aku banyak menyusahkan dorang .

mesti nak tahu aku sakit ape kan ?oke ,aku ada penyakit PELUPA =,='
*korang jangan nak gelak lelebih eh ,PELUPA pon satu penyakit apeh ?k ,diam.

masa camp ,kecoh geledah khemah sbb aku lupa mana aku letak handfon aku .rupa-rupanya handfon aku dalam beg baju aku.dekat skola ,kecoh naik turun tangga lagi lagi bila dah masuk lab ,sbb selalu lupa mana aku letak dompet aku ,rupa-rupanya kat bawah meja.dekat rumah ,selalu aku lupa mana aku letak kunci rumah ,kunci moto,handfon,buku skola and pelbagai lagi .ade sekali ,aku lupa mana aku letak anak kucing aku .rupa-rupanya ,ade kat atas pokok ,aku lupa nak turunkan .sian anak kucing tuh seharian duduk atas pokok.

kekadang aku lupa muka kawan aku ,kalau pergi jenjalan ,ada orang tegur ,aku tak dapat nak cam .kekadang muka adek aku pon aku lupa ,smpai pernah salah tegur ,igtkan adek aku rupanya anak sape tah aku tegur .kekadang hari dan tarikh pon aku lupa .kekadang aku ingat ahad tuh isnin.
maaflah ,memory otak saya ni sangat terhad (:

1 comment:

batool64 said...

Pak job Ads and http://allpkjobz.blogspot.com advertisements for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and all cities of Pakistan.