About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

D,

sory sebab tak dapat nak text harini .seriously tak larat nak pergi kedai .tadi balik skola pon ,fikir nak balik je.kdd pon da abis :( oke tadi ,nampak diana masa otw nak balik kelas .terus igt nak topup .then bila balik ,oke ,sumppah dah tak larat .ni pon online kejap je .so ,tak pat nak text .

esok pon maybe akk tak pergi skola .erk ,kalau akk g sekolah ,confirm akk akan kacau budak budak lain belajar .akk bersin kuat .hihi .nak tahu tak ,kejadian kat tusyen semalam ? budak laki smpai terjatuh pensil sbb terkejut dengar bersin .bayangkan laki pon bole terkejut .apatah lagi perempuan kan ?so better akk dok rumah je lah .

yeahh ,saya akan tersipu malu kalau nampak anda.jangan ingat saya sombong eh .hihi .for you question yesterday .yeh ,akk da mula syg diana as my sista .coz mula becok diana tuh .haha .but ,akk ta ready lagi na amek kodok .kalau diana nak carik kodok atas yang lain .ouh ,itsokay .

kalau ni game budak form one nak kenakan bdk form four.ouh ,tape jugak .thx sbb buat akk makin lupa dekat ex kodok akk (: i damn appreciate it .

malam ni bukan setakat tapat text diana .dgn pakwe akk pon .
ouhhmmgieey =.= lonely betul .
kbai .

No comments: