About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

cikgu pon tah pape .

cikguuuuuuuuuuuu !!!!! saya tak puas hati ,pehal ttbe saya turun 2 anak tgge ni .kalau nak turun pon ,bia lah sampai 8 anak tangga *no peberet den* HAHA .cikgu ,cikgu jangan nak perkauman sgt eh .haha ,ape kene mengena ni .hihi .oke ,aku dari no 7 trun ke 9.nasib baik still dalam top 10. HAHAHA!

cikgu ,mentang mentang saya selalu tidur dalam kelas ,selalu beborak ,selalu ta buat keje .cikgu buat saya cmni .hihi .ckgu patutnya puji saya lebih lebih tadi ,sebab nanti saya boleh shopping banyak barang .tgok ,ckgu puji sikit ,saya dapat beli barang skit je .and and ckgu ta patut cakap bapak den yang den ni talkative. tgok ,masuk je kete abah saya plak jadi talkative .sebagai langkah penjagaan tinge ,saya buat buat lah tido .

cikgu ,tahu lah kan cikgu ajar account ,saya tahu acc saya jatuh merudum .tapi cbe lah  puji SAINS saya.haha .4tahun skola menengah ,first time dapat A.pmr aku pon tapat A .hihi .okeh lah tanak ckp pasal cikgu lebih lebih ,nanti ilmu account ta masuk otak .hihi .cikgu jangan risau eh ,nanti saya cuba rajibkan diri buat homework .

pagi tadi ,abis je ceramah agama .ttbe si HEM kite orang memekak .grr ,ape lancau tah dia memekak .eh ,dia ni tak malu ke ?dah ah parents rampai yang dtang.ouh ,aku lupa ,dia mne reti MALU.smpai pacek kebun sekola pon malu dgn perangai gila HEM tuh .bapak aku pon terkejut dgn perangai kau macam **** .

HEM ,ape sial sgt mulut kau .kau mencarut .so jangan lah nak marah murid lahkan kalau murid mencarut.grr ,kau cakap kite orang merenyam kan ?sedar tak .kau pon same ,terjerit jerit macam tarzan .tah tah kau nak tarik perhatian lelaki kan =.= tahu tak suara tuh aurat ?kalau tak tahu jangan ckp psl aurat dgn kite orang lahai.cara kau kan umpama ketam mengajar anaknya berjalan lurus ,padahal mak eh pon tak lurus .

luahan jiwa anak murid yang kacak (:

No comments: