About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

admire ;)

oke ,bagi aku berbangga kejap .aku ade admire ,kau ade ? shuh ! diam ,aku tahu kau lagi hot dari aku .

yehee ,dulu aku ajar kawad rumah sukan ,lpas abis kawad ,oke aku dapat mcm hadiah ,baju lah apelah .oleh kerana tahun lps busy dengan PMR ,tadelah aku nak melayan sangat .dia pon dah ade org lain .gpon dulu aku ade kdok .lagi sekali aku nak terangkan ,sekolah aku ,mmg femes dengan budaya kodok ,iaitu adek agkat tapi ade jealous jealous mcam couple .eh ,tapi bukan lesbian oke =.=

ape dah jadi dgn kodok aku ,mmg tayah cite lah .pergilah dia dgn life dia ,aku takan kacau dia lagi. dia yang mintak ,aku redhakan je .sekarang ni ,ade sorang budak junior ,hihi ,dia budak kawad aku tahun ni .oke ,aku pon tatau camne tah dia bole minat .dia baik ,SANGAT baik .

aku terharu dengan dia ,SANGAT .oke ,cuba korang bayangkan kalau ada orang ,topupkan kau ,mana kau pergii dia amek tahu ,kalau tak terserempak ,dah cakap rindu .waahhh ,terharunya .hihi .aku suka msg dgn dia .tapi tuh lah aih dia gne celcom ,aku guna maxis .mmg botak lah aih aku nak msg dgn dia .aku suruh dia tuka no maxis ,dia tana .so ,insyaallah ,kalau aku rajin ,aku pergi beli no celcom .so bia lah aku pakai dua no .

kesian dia tadi ,berulang alik tunggu kat bengkel eh ?hihi ,akak kalau berjalan mmg berlengang sikit .aku masuk je lab ,trus mmg aku panggil aku bagitau dia macam tunggu aku.aloo ,siannye .lps tuh balik atdi ,dia msg bagai ,adoii ,aku tidoo .dia dah cuak .haha .dia cakap dia syg aku *as a sista* wah terharunya lagi ,kodok aku dulu pon tak camni .haha >.<


nak jadikan dia kodok aku ,tapi tuh lah ,risau pulak kalau dia mcam kodok aku yang lepas =.=
grr ,taleh trusted betul =.=

No comments: