About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

pengenalan bakal menantu kepada bapak mertua

aceh ,tajuk post nak top je aku ni kan ?
botak ,kau jangan jeles oke .
hihi ,malam ni ade juvana .sekarang ni aku dilanda demam dekat orang botak .dulu ,aku tak bole tgok orang yg berjanggut .mesti aku stalker abis .sekarang ni pulak dekat orang botak .hihi .bila sebut botak ni ,teringat kat bf aku ,haih ,dia buat bodo je dgn aku smpai sekarang ni ?bole tak pnjam fon adek kau and pujuk aku .*mengade betul jiera ni!* aish .ni yang sedih ni.oke ,abaikan. 

oke oke ,balik kepada point tadi .cakap pasal bakal menantu parents aku kan .tadi aku tunjuk picture apek dekat parents aku .mama buat muka biase je .tapi ,ni first time aku tunjuk kat ayah aku .oke .dia mula membebel tah amende tah dia membebel .aku suruh dia ulang balik apa yang dia membebel tapi dia buat bodo plak .aishh ,apak aku ni .kang betul betul dapat menantu botak .jgn terkejut plak .





1 comment:

Shawn Razaleigh said...

ahahaha. gua layan gila cerita ni.