About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

cikgu aku lambung lambung ,ckgu kau ade ?

sejak aku dapat science A ,aku makin gila gila excited nak blaja science. tapi bila time aku nantok je ,aku borak dg mmber aku .padahal dok plg depan au .tapi dsbbkan ckgu tahu aku ni banyak mulut .haha ,kejadian dia begini .masa dalam lab science ,ttbe je pundi kencing aku buat hal .dia sent maklumat kat otak aku ,dia cakap "wehh ,aku nak ngecing ni" aku dah lah mengantuk tahap babie kan ,kang nanti aku on the way nak g toilet anti tertdo kat tepi jalan sape nak angkat aku .

lps ckgu bagi explanation kat dpn .ade lah activity mnjwb soklan .seperti biase ,aku yg sgt lah becok dalam klas terjerit jerit bg jawapan.lps tuh mmber aku yg dok belakan kne aim sbb asik bercakap je .dia tak dapat jwb kot .aku pon jerit "kang ckgu lambung kau kang" ckgu ponn menyampuk sekali "hah ,kang saya jadi yati lambung ,awak baru tahu dah tade mail lambung dah " lps ckgu ckp cm uh .oke ,aku tros segar and aku pon mintak permision g toilet .kencing aku ta saba saba dah na mixture dgn air jamban *oke ,ni sgt mengelikan . haha*

kaki aku luka ,so time pj ta dapat lah join dorg main bola .shit abes lah .jeles aku tgok dorg main .grr ,dah ah tapat main ,ckgu halau aku dari padang .aish actually bkn ckgu aku pj aku ,tapi ni hah ckgu hoki skola aku tah ape kes tah dia ta bg bdk yg ta sehat dok kat padang .lahaii ,ape lah masalah dia kan .aku nak dok tepi smbil tgok je,bkn nye kacau pon .tgok ni ckgu prema ,saya ngadu dekat blog saya ,saya dah cakap td kan .ckgu tanak caya .patah hati sbb tak pat main bola td.


hey bapak ,boleh tak kalau tanak pergi class moto 
sabtu ahad ni .sbb aku nak keluar .
*kuang ajar tol anak taufik ni =.=

No comments: