About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

aku nak membebel .nak baca ,kau baca .kalau tanak ,abaikan .

first time aku bawak moto tanpa sapa sapa follow blkg .ta smpai bebrape minit ,ttbe je mak aku dah call aku ,tanya mcam mcam .aish tatau ke aku ni pemandu berhemat ?haha .tgh bershoping aku nye mood ttbe brubah .aku bengang ,sumpah bengang .dulu kau marah aku sbb aku rapat nan pakwe kau .aku saba je ,padahal aku nan pakwe kau tuh just kawan .and tapayah kecah sgt lah kan .sbb aku knl pkwe kau dulu dr kau .dan sekarang ni ,kau nak bercurang plak .

weh ,depan aku ?melampau siot .ape prgy kau cm babi sgt ni weh ? nak je aku bgtaw kat pakwe kau ,tapi dsbbkan sebab kau ,aku dah tak bercakap lagi dgn dia .walaupun tggl setaman ,berselisih pon buat bodo .sume ni sbb pe ?sbb kau .dia tanak kau pkir bkn bkn .and aku pon tanak gdo dgn budak kampung cam kau .ubah lah prgy kau weh .menyampah ,meluat semua aku bg kau .kebabian kau sgt terselah .maaf ,aku mmg suka mecarut .aku marah ni ,nampak ? nampak ?grrrr .

balik je rumah ,ttbe je bapak aku ajak keluar .grr ,da ah penat .ajak plak kua .*aku lpe arini ,ari bapk* aku pon dgn mlsnye tuka baju je .malas na mndi .ye ah kan ,aku still wangi ,tadi kua pon tade ah berpeluh .dok dlm tesco je .haha ,jangan ckp aku pemalas ,aku cubit mulut kau kang.lps da bersiap ,ala ala org cm nak pergi pasar malam . kiteorg pon gerak .first pergi klinik ,then g makan .after makan,aku igt kan pergi balik .ttbe je abah den bawak poie hotel .igt en kite org tdo sne .haha .padahal tggl seremban pasuh na tdo kat hotel seremban .mmbzr je kot .

dekat sne just borak kosong je .hihi .hah !igt tak dlu aku asik sedih sedih pasal parents aku nak ceraikan ?alhamdulilah .dorg dah berbaik .ni pon sejak ic aku hilang .hihi .dorg berdamai gara gara kelam kabut carik ic aku sbb esoknye aku kne pergi klas amek lesen .alhamdulillah sgt sgt .ya Allah ,aku bersyukur gila dekat KAU .


HAPPY FATHER DAY ,ABAH (:

oke ,aku nak berjiwang karat skit pasal sikit abah ,mama ,kalau baca bagitau abah eh .abah bukan baca pon blog ni ,tah dia tahu link blog den ni pon den tak tau .haha .abah ,nak tahu ,perkasa jia ni dtang dari mana ?sume sbb abah .dari kecik abah da ajar jan kuat menangis ,ajar tok menjadi tabah ,aja cmne nak kental kan hati ,buat sampai jia bole agkat bnde bnde berat sbb abah cakap ta semestinya popuan ta bole buat keje berat .so sekarang ni ,jia dah bole agkt bnde berat .abah salu buat jia saket hati ,saket jiwa sbb tuh jia tabah ,ta mudah menyerah walaupun masalah besar mana .insyaallah den mampu hadapinya.abah punya ego tggi ,tggy melangit sama macam abang .perangai abah dgn abang sebijik .sbb tuh abah dgn abang tak pernah ngam kan ?jia doakan abah dgn abg berbaik .yg lepas tuh bia la kan lps .

No comments: