About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

rindu aku tak ?

hihi ,lama kan aku tak online ?ni gara gara internet dah kne potong ah ni .abang ,aku mohon cpt smbg kan internet ,aku rindu nak online smpai jari aku patah riuk ,aku buat muka sedih ni ,nampak tak nampak tak ?

lepas je balik dari camp ,igtkan dah bole rilek ah .tapi ade pulak lagi ,koir kadet polis and pertandingan kawad kaki pdrm .tgok ,aku dah hitam macam paria ,muka pulak berbelang mcm kuda belang .oleh kerna aku nak sijil kebanggsaan ,aku pon msok lah koir ,aku punya sijil yg aku kumpul dari form 1 ,semua dah ilang .wohoo ,bodohnye aku ni sbb tak reti hargai sijil .

tadi ,ada latihan koir ,ckgu bwk anak dia ,anak dia kecik lagi aku rasa 6 tahun kot umur dia .dia tgh conteng abc kat whiteboard ,aku tanya lah mna satu dua tiga ,patutnya lepas c ade no satu ,lepas f ade no dua .kau nak tahu budak kecik tuh buat pe ?budak tuh pening tros dia padam abc dia tuh .lps tuh ,aku pon ikot same conteng conteng ,tgh berkoir tuh ,aku lambung lambung anak ckgu tuh ,mahu menjerit dia .aku igt dia serik ,tapi lagi dia nak aku buat .ni kalau aku buat banyak kali ,mahu keluar otot ni .lps aku nak balik ,dia mintak dukung ,aku pon anta dia pergi bilik guru and balik .

on the way aku nak balik ,aku nampak ade satu family mat saleh ,dia nak lintas jalan .pergh! bangge betul ,ade jugak mat saleh nak bawak family dia pergi seremban .nak save budget ke pe ? hihi ,seremban ape je de kan ?haha ,setakat budak baik cm aku ni ,mmg berlambak lah kan .haha .msok bakul angkut sndiri =.=

hihi ,kbai .time out .
assalammualaikum .

No comments: