About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

ohhoii ,aku dah balik ni

kem aku berjalan lancar ,tapi macam lancau sikit bila hari last ,ape jadi .bia aku and org dgn aku je yg tahu .hihi .masa aku pergi ,aku ade cakap aku tak sedap hati kan ?oke ,baru aku tahu ape yg tak sedap hati.masa malam kedua ,aku nmpak hantu ,sumpah aku tak tipu .tapi aku nampak lintasan je ah .kawan aku pulak nampak time malam terakhir kite org .

malam tuh ,aku mintak kwn aku teman g toilet ,time tuh dalam pukul 1 pagi cm tuh .saje tido lambat ,lepak kat tempat jurulatih dgn budak tarian laki .time tuh yg ade ,5 org laky 2 org popuan ,jurulatih aku surh aku msak megi ,tapi tah pesal ,laky pulak sebok na msk ,so aku nan kawan aku pergi lah toilet ,dia tggu kat luar .main lampu suluh ,time aku tgh buat bisnes dgn toilet ,ttbe je kwn aku suruh aku cepat ,rupa-rupanya ,dia nmpk bnde tuh kat pokok sebelah toilet .

masa perjalan nak pergi tmpat jurulatih tuh ,mmber aku dah cuak abis ah ,tros ilang selera dia makan megi ,amirul yg tolong abis kan megi tuh.time dia tgh mkn ,aku pe lagi ,bkk cte ah psl hantu .time tgh cte tuh ,aku jongket jongket kosi ,sekali aku hampir hampir terjatuh ,then ,aku jerit ah .budak budak dekat situ ,semua terkejut ,sbb igt bnde tuh dekat kaki aku.padahal aku nak jatuh time tuh.klaka gila tgok muka dorg ,esp amirul ,smpai gugur jantung katanya.kwn aku nmpk hantu tuh lagi ah.pejam mata ,tutup telinge .

dah dlm pukol 2 lebih ,bdk laki nak msok khemah ,penakot lah katakan .haha .sblom dorg msok khemahh ,dorg hantar kiteorg kat jurulatih .sbb jurulatih tgh mancing ikan kat tepi bilik air laki .lps hantar ,dorang pon blah .aku igt kan lps tgok ,nak ikot jalan blik air popuan sbb bilik air popuan pon tadela jauh dari situ ,tapi kwn aku fobia sbb nmpk bnde tuh ,last ,jurulatih anta kiteorg g mnom kat tmpt dia ,pastuh hantar aku nan kwn aku g kawasan khemah popuan .

esoknya ,aku pon packing excited nak balik lah katakan en ,nak balik o9 ,tapi hampeh ,aku balik ,tgok tgok internet dah kene potong .sblom balik tuh bertuka tuka fesbuk ,aku save kat handset aku ,tpi syg ,handset aku rosak,abis ape yg aku save semua ilg. .sdih kan ?tapelah ,aku redha je .eh ,lpe nak bagitau ,aku tarian dapat no 2 ,terer tak ?haha .aku mmg tabik ah kat bdk laky ,tak smpai 2 jam kot blaja ,tapi dorg dpt catch up ,tak cm si zairi botak tuh ,ckp lebih ,tapi step mcm kne kejar anjing ,sumpah aku bnci dia .

aku igt nak share photo time bukak hamper ,tapi aku lupa nak bawak usb skali g cc .balik dari kem ni ,aku rasa mcm lain je .hihi .lain pe?bia aku je tahu .haha .budush .kbai .

No comments: