About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

wtf lah kan ?haha

kalau aku seekor kucing ,pasti aku punye mimik muka akan menjadi begini .

dan ,kalau aku seekor beruk ,mesti muka aku begini .

ttbe aku dberitahu encik janggut dah ptong janggut ,and dia pon dah msok KRS .okee .podah lah kau .aku dah tasuka kau dah .bg aku tanpa janggut kau ,kau nothing *ceh ayat poyo .oke ookee ,byebye janggut .aku crik kmbg ah .kmbg mmg tkan cukur janggut eh .sbb dia mne lah reti cukur .nak pegang alat cukur pon tak reti kot .jari lagi ah ,tade lnsg .ouh kambing .you are my next crush .haha *jangan terdetik sekali pon dalam hati korg ,cakap aku gila .

hye handsome   

ttp cte psl tuh .aku pelik .nape dia ckp time ni .dia mmg sengaja nak buat aku rasa bersalah sbb aku nak trime org lain.kau mmg tanak bagii aku couple dgn org lain kan .abis yg kau cple dgn org lain ,tgglkan aku cmtuh je .ade pkir ape aku rasa ?kau ckp dkt aku ,jgn was was klau nak cple dgn bdk tuh .tapi ,kau yg buat aku was was dkt bdk tuh .maaf capital N .aku nak dia jugak ,jgn luahkan perasaan kau lagi .kbai .

No comments: