About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

holly shit betul !

mmg mcm hampeh betul lah kan ,bila pertandingan yg kita msuk juri yg amek markah kita juri yg tak suka skola kite kan ?tadelah nak ckp ape kan .mungkin rezeki tak berpihak kat skola kite org .dah lah kan .nak sgt skola kau mng kan ?nah amek ,amek ! piala ketua polis lps ni .insyaallah kite org cbe yg terbaik tahap panda!

oke tanak cte pasal result kawad lagi .aku nak cite pasal sorg minah ni lah kan .OKE ,SAPE TANAK ADE DOSE ,JANGAN BACA LAGI .BERHENTI SEKARANG.aku tak tahu lah ape masalah dia .menggedik tahap babi .aduh minah .kau ni sbnrnye layan laki ke popuan ni ?aku pelik lah .aah lah .aku lupa .kau kan nak HOT, nak semua org kenal kau,lupe pulak aku .tapi kan weh .kau tapayah lah smpai org igt budak puteri menggedik .tolong !aku tak suka .kau kalau nak menggedik ,kau bole .tapi jangan menggedik time aktiviti skola .kalau kau kat luar .pakai baju luar .tuh kau punya lah kan ?dan jangan kau ckp kau skola puteri bila kau tgh menggedik.


aku tahu .kau nak perhatian kan tadi ?nak berdiri bagai .tak bole ke kau just duduk and panggil je nama ic budak yg ade kat tgn kau ?kesian kan tadi ?bila kau bercerita .tade sape pon nak dengar .ade tak org nak lepak dgn kau tadi ?Ade tak ?tade kan ?tapi aku ni kan baiik .aku lyn je perangai kau.padahal lam hati, meluat  gila dgn kau.kesian jugak kan bila kau menyampok percakapan bdk laki yg lalu dpn kita .bdk laky tuh mcm tak layan kau ?ini dapat buktikan tak semua laki hadap kau weh ?hikhikhik .laky yg hadap kau selame  ni mcm bute skit .that why lah .haha


sory lah minah .post aku yg lepas pasal kau pedaskan ?erk ?kejam ke aku ni ?haha .pergi mati lah .mcm pulak aku kesah .kau baik dgn aku ,aku baik dgn kau .kalau kau jahat dgn aku ,aku bole jd 3 kali jahat dgn kau .skrg aku tak kisah ,dlu aku saba dgn kau sbb aku rapat dgn ibu kau .tapi skrg tade ke maknenye lah aku nak bersabar.dan jangan kau terkejut kalau aku terlps ckp hal kau dekat ibu kau eh .

2 comments:

mizan kaizer said...

nice blog dia ..

NYET JIERA said...

THX YOU (: