About Me

My photo

I want to be your favorite hello and your hardest goodbye.

hihi .happy bufday ma (:

happy bufday mama !hihi pagi tadi lepas aku dah siap siap nak pergi sekolah .aku pon bagi lah hadiah .ziq ,hihi ,mama i tros pakai ah tudung yg i beli tuh .*aku terharu .haha .moga mama dipanjangkan umor eh?and kuat hadapi cabaran oke ?hihi ,nanti bole jadi perkasa mcm jiera .hihi .tade sape leh gnty tmpt mama .i always love you .mama ,thx tau !sbb phm yg anak mama ni ske monyet .tapi napa ta bg jia bela monyet .i promise jia jge monyet tuh elok elok .

*pertukaran topik berlaku*

hihi ,J ,dlu aku aku admire kau gila babi .tak terlintas plak aku nak rapat dgn kau .skit pon tak .sbb aku ni hodoh ,hantu raya tgok aku dia pon lari apalagi kau ,manusia biasa.hihi .tapi tah cmne kan ,masa bufday aku kita rapat scre tbe tbe.tuh pon dah kira hadiah bufday aku .haha.thx !dan masa bufday gak aku ada cple ,sng ah aku nak igt anniversary aku.J ,kau tahu aku minat kau ,pastuh diam bole ?haha ,den malu,tahu tak ?hihi ,maaf ,aku ni mmg ske jujur.aku tak suka tipu ,sbb tuh bila ade org tanya psl ape apa aku jwb tros terang je .wlopon jwpn aku kekdg tak msok akal .

erm ,you ,i tak curang oke?mmber i ckp i ni dah bole kira mai kayu tiga .haish ,i tasuka no 3 ah ,i suka no 8.hihi .8 comel sbb dia bulat bulat .hihi.oke abaikan ape i merepek ni .i tahu you bkn bce blog i yg hina ni.i cakap byk pon you bkn tahu .you ,sedih bila you ckp cmney "i takesah you curang ,tapi jangan depan i" oke ,you tak syg i ke ?nak sgt i curang ke ?i tak AKAN BUAT .

oke mggu depan aku akan berhenti o9 selama 4 hari .hihi ,sumpah weh ,penat gila blaja menari ni.wlopon tarian endang senang gila nak mati .tapi bg aku ,aku yg perkasa ni ,keras lagi ,tbe tbe nak lembut lembutkan badan .mmg payah lah kan .dah mcm robot menari dah.aku balik rumah ,perghh ,belakang aku sakit sakit *mcm nenek !oke ,aku harap ni last aku kne menari .aduhh !jatuh standard aku sbg jiera si perkasa .haha

jangan tanya mna muncul nye gelaran perkasa .sbb ni start dr zmn myspace lagi.kbaii .

kaka !thx tau sbb bg present.hihi .syg jugak kau kat aku .ily <3
  yana,thx sbb bg cokelat .

No comments: